top of page

VIRTUELL OMVISNING

Virtuell omvisning er en tjeneste vi leverer enten som en selvstendig nettside/app eller i kombinasjon med Adfectus-appen. Ved å scanne lokalene deres med vårt 3D-kamera og filmer med drone lager vi en digital modell som man kan manøvrere seg gjennom på PC, mobil eller med VR-briller.

 

Virtuell omvisning kan brukes for å vise frem deres unike tilbud, i tillegg til at det gir dine kunder og brukere mulighet til å bli kjent med lokalene før oppmøte.

PRØV VÅR DEMO

Prøv vår virtuelle omvisning hos vår kunde, Beitostølen Helsesportsenter. De har valgt å bruke virtuell omvisning i kombinasjon med Adfectus-appen. Hos dem er virtuell omvisning en modul i en app tilpasset for å forberede barn på deres opphold på helsesportsenteret. Ta gjerne kontakt for å høre hvordan vi kan skreddersy en løsning for deg. Vi kommer gjerne på gratis befaring.

camera3_4x.png

3D-kamera

Innendørs scanning av lokaler med Matterport Pro2 3D-Kamera

drone3_4x.png

Drone

Utendørs 360° panoramabilder av områder med DJI Fly Mini 2 drone

implement_4x.png

Implementering

Enkeltstående nettside, men også lett å legge inn på hjemmesiden

Hvordan fungerer det?

Vi bruker filmer og tar bilder med drone utendørs for å vise tilkomst og oversiktsbilde av området. Innendørs scanner vi rom for rom med 360°-kamera. Dette gir mulighet til å «gå» rundt i lokalene digitalt, slik at man kan finne ruten til for eksempel møterom, toaletter og felleslokaler. Det er mulig å gi informasjon inne i omvisningen. Som for eksempel når måltider blir servert i en kantine, når treningsrommet er åpent,eller informasjon om ansatte og deres rolle ved deres kontor. Vi har fått tilbakemelding fra vår kunder om at brukerne deres får stor verdi av å kunne ta en virtuell omvisning i deres lokaler

Ta kontakt for gratis befaring

Takk for din melding!

bottom of page