top of page

MOBILAPPLIKASJON

Vår mobilapplikasjon er utviklet i tett samarbeid med barn, pårørende og helsepersonell ved Beitostølen Helsesportsenter. Løsningen er modulbasert, og kan dermed enkelt tilpasses din institusjons behov. 

Applikasjonen er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere, både på mobiler og nettbrett. 

PuzzleExample.png

Les mer om modulene i mobilapplikasjonen

doubleAvatar.png

AVATARER

En del av Adfectus' hovedmetodikk er å la brukeren definere sin egen personlige visuelle figur - en såkalt avatar. Avataren fungerer som en digital forlengelse av brukeren, og benyttes dermed videre i barnets reise i applikasjonen. På denne måten sikrer vi en personlig og relaterbar opplevelse. 

KARTLEGGING

Ved å benytte barnets avatar til å illustrere aktiviteter gir vi det anledning til å se for seg, å se tilbake på, hendelser det selv er en del av.  Gjennom ansiktsuttrykk og enkle ord kan barnet på denne måten respondere på deres opplevelser rundt aktivitetene. 

AktiveDegExample.png
AdobeStock_339489892_Editorial_Use_Only_edited_edited.png

FORBEREDELSER

En viktig del av forberedelsene når man skal på et sykehusopphold er å pakke. Vår pakkeaktivitet lar barnet interagere med objekter i et rom, og gir det bekreftelse på hva som skal være med - og hva som må bli hjemme.

INFORMERING

Vi kombinerer faktiske bilder fra institusjoner med avatarer og illustrasjoner for å gi et best mulig inntrykk av hvordan besøket blir. I denne aktiviteten blir barnet informert om praktiske forhold på institusjonen, som gjør det mer ruttet og trygg på hvilke ting det skal gjennom. En viktig del av denne aktiviteten er vår Virtuelle omvisning, som lar barnet bli kjent med omgivelsene. 

waiting_4x.png
Skjermbilde 2022-09-01 kl. 11.27_edited.jpg

FORKLARING

Barn lurer på mange ting når de skal på sykehus, og kan ofte ha vrange og skumle forestillinger om hva som skal skje. Vi trygger dem gjennom å illustrere prosedyrer og forklarer praktiske forhold ved bruk av illustrasjoner med barnets avatar som hovedperson.

bottom of page